Hersjøen.no » HERSJØEN RUNDT 2017
Linker

Bygdaservice
Hytteforbundet
Kyllo Maskin AS
Radiomuseumet
Schulzhytta
Selbuhytta
Selbusporten
Snøscooterklubben
Turistkontoret
Utmarkslaget
Værstasjon
XL- Bygg
Øverbygda IL.

HERSJØEN RUNDT 2017

19. april 2017

I år satt Hersjøen Rundt langt inne for at det skulle la seg gjøre å gjennomføre, men både snøen kom og været viste seg fra sin beste side til slutt. Etter finpussing av løypa med Nea Løypemaskin, alle kontrollposter bemannet fra Hersjøen Hytteforening kunne folkefesten rundt Hersjøen starte kl. 10.00 på langfredag.

Med andre ord igjen en flott påskelangfredag ved Hersjøen med masse trivelige folk ute på ski. I år ble det 154 deltagere til start.

En stor takk for god hjelp og engasjement rettes til alle i Styret i Hersjøen Hytteforening, en storslagen dugnadsgjeng. Hersjøhytta og alle som hjalp til der inkl. sjølfolket. Nea løypemaskin SA med spesialtrente sjåfør for dagen.

Flotte uttrekks-premier samt div. servering ble denne gangen ble levert av Coop Selbu, Hersjøhytta, ABES Trafikkskole, Kiwi Selbu, Brødrene Dahl AS, Eva Hannasvik, Kyllo Maskin, , Selbu Sparebank, Vintervoll AS,

Overskuddet fra skirennet gir også i år Hersjøen Hytteforening direkte til Nea Løypemaskin SA

Hersjøen Hytteforening